Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı kış dönemi kayıtları başlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı kış dönemi kayıtları başlıyor. 21 Ağustos ile 1 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan online ön kayıt işlemleri ile müzikseverler, konservatuvarın zengin eğitim imkanlarından faydalanma fırsatı yakalayacak.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, müziğe ve sanata değer verenleri bir araya getirerek, kaliteli eğitim ve kültürel deneyimler sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede 21 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı kış dönemi için ön kayıt dönemi başlıyor. Müzik tutkunları www.antalya.bel.tr adresi üzerinden online ön kayıt yapabilecek.
Enstrüman eğitimi
Enstrüman kursları çerçevesinde piyano, gitar, keman, bağlama, yan flüt, mandolin, viyolonsel, viyola, ud, kanun, ritim, darbuka, bendir, tef, cajon ve ney eğitimi verilecek. Konservatuvar’da ayrıca Kadınlar Korosu, Çok Sesli Koro, Çok Sesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Türk Halk Müziği Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu ve Türk Sanat Müziği, Gençlik Korosu da açılacak.
Başvuru sonrası yetenek sınavı
İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda enstrüman ve koro eğitimlerinin yanı sıra Sahne Sanatları kursları da açılacak. Bu çerçevesinde modern dans, drama ve dramatik yazarlık dallarında tiyatro, halk oyunları ve şan eğitimleri verilecek. Yaş sınırlaması her branş için farklılık gösteren kurslar yetenek sınavı ile öğrenci kabul edecek.
Kayıt süreci hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için 0242 248 83 66 numaralı telefondan da destek sağlanacak.