Yüreğir Belediyesi, Selahattin Eyyubi ve Levent Mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi’nde açacak.

Yüreğir Belediyesi, Selahattin Eyyubi ve Levent Mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi’nde açacak.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, özellikle çocuklar ve gençler için kolay erişilebilir olması ile dikkat çeken mahalle kütüphanelerini ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Selahattin Eyyubi ve Levent Mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi’nde hizmete girecek. Çevre düzenlemesi çalışmaları devam eden kütüphanenin yeni eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor.
Çocuklar ve gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını artırmak ve onlara uygun ders çalışma ortamı sunmak için tasarlanan mahalle kütüphaneleri büyük beğeni topluyor. Kütüphanelerin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirten Kocaispir, 'Kütüphaneler önemli bir ihtiyaç. Yüreğirli hemşerilerimiz, gençlerimiz, öğrenci kardeşlerimiz için daha fazla kütüphane yapacağız inşallah. Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekânlar istiyorlar. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen gün mahalle kütüphanelerimizin sayısını artıracağız' dedi.