Vali İsmail Ustaoğlu çalışmaları yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği ilçe programlarına Bandırma’daki incelemeleri ile devam etti.

İlçede gün boyu süren programına Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’ı ziyaret ile başlayan Ustaoğlu yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Ustaoğlu daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Burada başta vatandaşın huzur ve güveninin temin edildiği asayiş konuları başta olmak üzere çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. 

Bandırma İlçesindeki programına, hayırsever Murat Ercili tarafından yapımı gerçekleştirilen Hicri Ercili Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ile devam eden Vali Ustaoğlu okulda eğitim gören özel çocuklarla yakından ilgilendi. Daha sonra Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u ziyaret eden Ustaoğlu, Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu, çalışmalar ve yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.
 
İlçede birçok kesimle bir araya gelen Vali İsmail Ustaoğlu programına Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’i ziyaret ile devam etti. Programlarında yatırımları yerinde görmek üzere incelemelerde bulunan Ustaoğlu, ilçede yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin inşaatının son durumu ile ilgili bilgi aldı. 

Vali Ustaoğlu daha sonra programı kapsamında Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü ile ilçede faaliyet gösteren Bupiliç İşletmesinde incelemede bulundu. İlçedeki temaslarına devam eden Vali Ustaoğlu Hicri Ercili Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Murat Ercili ve Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan’ı ziyaret etti. (Balıkesir Valiliği)