Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar’a ve Hastane Başmüdürü Öğr. Gör. Bülent Duman’a makamlarında ziyarette bulunan Rektör Oğurlu, daha sonra hastane çalışmaları hakkında hastane üst yönetiminden brifing aldı.

BAÜN Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Süha Serin, Doç. Dr. Tarık Yıldırım ve Doç. Dr. Bülent Atik ile Hastane Başmüdürü Öğr. Gör. Bülent Duman’ın da yer aldığı brifing toplantısında; Hastane Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar yaptığı sunum ile hastanede yakın dönemde gerçekleştirilen faaliyetler ile ilerleyen süreçteki planlamalar hakkında bilgiler paylaştı.

Toplantıda yaptığı değerlendirmede, hastane yönetimini ve personelini çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite hastanesinin sağlık alanında Balıkesir’in gözbebeği kurumlarından olduğuna dikkat çekerek, üniversite yönetimi olarak gerek akademik ve idari alanlarda gerekse fiziki büyüme ve gelişim süreçlerinde hastane çalışmalarının yakından desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.

(Ebru Erdem)