AK Parti’den olaylı bir şekilde ayrılarak DEVA Partisine geçen ve daha sonra istifa eden Kemal Aydemir siyaset sahnesine geri dönüyor

Bu kez hedef Karesi Belediyesi.... Aydemir her ne kadar siyaseten renk vermese de, CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı olarak Karesi Belediye Başkan Adaylığına hazırlanıyor. Kemal Aydemir’in ittifak ile daha da güçleneceği ve Karesi’de kıran kırana bir seçime girileceği konuşuluyor.

DEVA Partisi’nin Milletvekilliği listelerinde yaptığı adaletsizliği içine sindiremeyen Kemal Aydemir siyaset sahnesinden sessiz sedasız çekilme kararı almıştı. AK Parti’ye dönüşünün yolları tamamen kapanan Aydemir için Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti kurmayları harekete geçti. Kemal Aydemir’in enerjisini, gençliğini ve yeteneklerini bilen Millet İttifakı, Mart 2024 seçimlerinde Karesi Belediyesini Kemal Aydemir ile almak istiyor.

Bir zamanlar Yücel Yılmaz ve Yasin Sağay’ın sağ kolu olan Kemal Aydemir’in 2024 seçimlerinde karşılarına rakip olarak çıkması Büyükşehir’in biraz keyfini kaçıracak. Her ne olursa olsun seçimler çok keyifli ve kıran kırana geçecek. (Ebru Erdem)