Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in Balıkesirspor ile alakalı yaptığı açıklamalardan sonra Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer cevap verdi.

Ömer: "Burhaniye Belediye Başkanının Balıkesirspor ile alakalı haddini aşan açıklamalarını son derece üzülerek ve hayretle dinledim.
Sözlerimin yanlış anlaşılmaması adına ilk önce Burhaniye Belediyespor’a Ziraat Türkiye kupası yolculuğunda başarılar diliyorum.
Bugün Burhaniye Belediye Başkanının Meclis toplantısında yapmış olduğu  talihsiz konuşmalarını dinledim ve onun adına üzüldüm diyebilirim .
Asırlık Çınar olan koskoca Balıkesirspor kulübünü küçümseyerek adeta itibar suikastlığı yapan Başkan Ali Kemal Deveciler ile protokolde maçı yan yana izledik.
Bu esnada;
Kendisine gençlerimizi ve aramıza yeni katılan oyuncularımızı görmek adına bir kadro ile maça çıktığımızı ifade ettim.
Bunu da altını çizerek başkan Ali Kemal Deveciler e ilettim.
16 transferimizin takım uyumu ve kondisyon eksikliğini bu kupa maçında yönetim ve teknik heyet olarak gözlemleme imkanı bulacağımız bir maç olacağını özellikle sohbetimizde dile getirdim.

Bu şehrin Ağabeyi konumunda olup, siyasi tecrübelerini ilçe Belediye Başkanlık makamında sürdüren bir Başkan olarak Balıkesirspor üzerinden oy devşirme ve siyasi ikbaliniz için kullanacağınız bir araç olmaması gerektiğini sanırım benim hatırlatmama gerek yoktur.

Güzel Burhaniye’mizin, zorlu lig mücadelesi verecek olan Balıkesirspor kulübünün kupa yolunda almış olduğu bir yenilgi ile Meclis ortamında ahkam kesen sözlerinin sahibi bir ilçe Belediye Başkanı var.
Ne acıdır ki Başkanı olmaktan onur ve gurur duyduğum Büyük Balıkesirspor camiasını derinden üzdüğünün farkında bile değil.
58 yıllık Çınar bu günlere öyle kolay gelmedi, elbette güzel günlerimiz ve hiç arzu etmediğimiz kötü günlerimizde oldu.

Uzun yıllardır beklenen  “ BORÇSUZ” kulüp statüsüne Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve Başkan vekili Yasin Sagay’ın  destekleri ve gayretleri ile gelindi.
Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın koordineli ve özverili olarak yürüttüğü bu süreci hafife alan Başkanın
Bu bilgiyi benden duymuş olmanın vermiş olduğu hazımsızlık ile talihsiz bir şekilde bu büyük camiayı almaktan bahsediyor.

Başkana şunu da hatırlatmak isterim ki borç batağında iken bu kulübe  Kulakları sağır, Gözleri kör olan başkanın aklının biz düzlüğe çıkınca gelmesi çok manidar değil mi?
Son sözlerimde siyaset üstü olan Şanlı Balıkesirspor’umuzda,
Bu şehirde, bu büyük camiada sahipsiz değil bunu asla unutmayın..
Tek büyük BALIKESİRSPOR" (Rabia Şevval Çakmak)