Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırmalı vatandaşlarla düzenlediği Halk Günü Buluşmaları’nda bir araya geldi. Balıkesir’de yüzü halka dönük bir yönetim olduğunu vurgulayan Başkan Akın “Şehrimizi, vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz” dedi.

Halkın yanında yer alan, şehir için verilecek önemli kararlarda halkın görüşlerine oldukça önem veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim döneminde söz verdiği Halk Günü Buluşmaları’na, Bandırma’dan başladı. Büyükşehir Belediyesi Bandırma Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen Halk Günü Buluşması’na, gencinden yaşlısına yüzlerce vatandaş katılım sağladı. Vatandaşlarla istişare edip sorunlarını, istek ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Ahmet Akın, Bandırmalı vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÖNERİLERİ VE TALEPLERİ

BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR

Bandırma’da hayata geçirecekleri proje ve hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın “Bandırma’nın, Balıkesir’in büyük bir değeri olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Bandırma, sadece Balıkesir için değil, ülkemiz için de çok önemli bir merkez. Bir yandan projelerimizi hayata geçirirken diğer yandan da vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halk Günü Buluşmalarımızı başlattık. Halkımızla buluşup onların önerilerini ve taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz. Bunu çok önemsiyorum. Halk Günü Buluşmalarımızı belirli periyotlarda tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğiz. Balıkesir’de yüzü halka dönük bir yönetim var. Şehrimizi, vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz” diye konuştu.

(Balıkesir Büyükşehir Belediyesi)