Dr.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi Ömerul Faruk Darende Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesi ile Ömerul Faruk Darende Huzurevi’ni ziyaret etti. Darende ailesinin katkıları ile yapımı tamamlanan Kastamonu Belediyesi Ömerul Faruk Darende Huzurevi’nde kalan yaşlıların ziyaretçileri Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu oldu. Başkan Vidinlioğlu’na ziyaretinde Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal da eşlik etti.
Ziyareti ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Başkan Vidinlioğlu, 'Bizim en büyük hazinelerimizden bir tanesi büyüklerimizdir. Onların ellerini öpmek, onların hayır duasını almak üzere bugün kıymetli büyüklerimizi Kastamonu Belediyesi Ömerul Faruk Darende Huzurevi’mizde ziyaret ettik. Onlara kazandırdığımız bu kalıcı eser görüyorum ki yüzlerinde tebessüm vesilelerinden bir tanesi olmuş. Bu projede bizimle beraber olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Darende Ailesine de tekraren bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Biz Kastamonu Belediyesi olarak değerli büyüklerimizin buradaki huzuru, konforu için elimizden geleni fazlası ile yapmanın gayreti içerisindeyiz. Onlar bizim dünümüz, geleceğimize rehber kıymetlerimiz. Onların varlığından her daim güç alıyoruz. Rabbim her birine uzun ve sağlıklı ömürler nasip eylesin. Ben bu ziyaretimiz vesilesi ile tüm büyüklerimizin de günlerini tebrik ediyorum' dedi.
Başkan Vidinlioğlu’nun ziyaretinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri ayrıca tesisin hizmete alınmasında emeği geçenlere de teşekkür ettiler.