2021- 2022 Tiyatro Sezonunda Balıkesir Merkez ve ilçelerinde, turne programı kapsamında Çanakkale ve Uşak’ta tiyatro severlerle buluşan,  son dönemde ilgiyle takip edilen Balıkesir’in Özel Tiyatrosu Tiyatro Prömiyer Edremit’e çıkartma yaptı.

     Gündüz programında 18. Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri Çocuk Oyunları Dalında “En İyi Yapım” Ödüllü, geri dönüşüm ve çevre kirliliği temalı çocuk oyunları Keloğlan Mutluluk Ormanında ile çocuklarla buluşan Tiyatro Prömiyer minik seyircilere öğretici ve keyifli anlar yaşattı. 45 dakika süren İnteraktif Çocuk Oyunu velilerden de tam not aldı.  Oyunun sonunda Keloğlan ve Eşek Fıstık ile fotoğraf çekinmeyi ihmal etmeyen çocuklar oyunu çok beğendiklerini söylediler.

      Akşam Programında ise yeni oyunları “Komedi Prömiyer” ile Edremit seyircisine merhaba diyen Tiyatro Prömiyer Oyuncuları, izleyicileri kırdı geçirdi. Toplumumuzun kültürel ve sosyal konularını mizahi olarak ele alan, güldürürken düşündüren Komedi Prömiyer isimli oyun böylece turne programı kapsamında ilk kez, toplamda 3. kez izleyici ile buluşmuş oldu.

       Oyun sonrası açıklamasında tiyatroda normal sezonu tamamladıklarını söyleyen  Tiyatro Prömiyer Genel Sanat Yönetmeni  Cahit Can Tekin: Bizim için keyifli ve üretimle geçen bir sezon oldu. Ekip arkadaşlarımı değerli çalışmaları ve ortaya koydukları performans için kutluyorum. Yaz döneminde eğitimlere ve çalışma sürecine devam edeceğiz. Program dahilinde oyun da oynayabiliriz. Yeni sezonda farklı oyunlarla seyirci ile bulaşacağız.  Tiyatro Prömiyer yeni sezona bomba gibi geliyor” dedi…