Spora ve sporcuya verdiği destekleri hiçbir zaman esirgemeyen, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Körfez gurubu U-18’de ve 1. Amatör kümede şampiyon olan Yenimahallespor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret etti. Yöneticiler ve sporcular ile bir araya gelen Başkan Ergin şampiyonlara çiçeklerini takdim etti ve baklavalı kutlama yapıldı.

 

Ayvalık’ta sporun gelişmesini her anlamda destekleyen, sadece futbol değil alternatif sporlara da gençleri yönlendiren Başkan Ergin, Ayvalık’ın sporcu kimliğini her zaman ön plana çıkarmak istediklerini belirtti. Başkan Mesut Ergin; “Ligin bitimine iki maç kala, kendi altyapısından oluşan kadrosuyla nağmağlup şampiyon olan Yenimahallespor Kulübümüzün Başkanı Bülent Burgaz nezdinde kulüp yönetimini, teknik ekibini, oyuncularımızı ve ayrıca kulüpte emeği olan Yenimahalle Muhtarımız Talat Karadeniz’i yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un 3. Lig yolundaki tüm maçlarını tribünden takip eden Başkan Ergin, kentteki diğer  kulüplerin de maçlarına gidip, yerinde destek vermeye, yoğun programı arasında özen gösteriyor.