Gençlik Meclisi Eylül ayı Gönüllü Toplantısı gerçekleştirildi.

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kerim Gülgönül, gençlik konularının tartışılması ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi amacıyla gönüllü üyelerle bir araya geldi. Toplantı, gençlerin kent yaşamına daha etkin bir şekilde katılımını teşvik etmek ve Balıkesir'in geleceğine katkı sağlamak amacıyla düzenlendi.

Toplantının ana gündem maddelerinden biri, gençlerin kentteki sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlere katılımını artırmaya yönelik konu başlıkları ele alındı . Katılımcılar, gençlerin kentteki ihtiyaçlarını ve beklentilerini tartıştılar ve bu konuda çeşitli öneriler sunarak gençlerin daha aktif bir rol oynamalarını sağlamak için stratejiler geliştirdiler.
Ayrıca Balıkesir'e yeni gelecek üniversite öğrencileri arasında iletişimi artırmak ve işbirliğini teşvik etmek için çeşitli etkinlikler ve projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Gençlik Meclisi üyeleri, gençler arasında dayanışmayı ve bilgi paylaşımını teşvik etmek için çeşitli etkinlikler düzenleme konusunda kararlar aldılar. (Necdet Pekmezci)