Vali İsmail Ustaoğlu ilçe programları kapsamında Sındırgı İlçesinde bir dizi temasta bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdi.

İlçede bir çok kesimle bir araya gelen Vali Ustaoğlu programına, kısa süre önce göreve gelen Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay’ı ziyaretle başladı. Ziyaretin ardından Vali Ustaoğlu başkanlığında ilçe müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi verildi. Ustaoğlu toplantıda yaptığı değerlendirmede geniş bir coğrafyada yer alan Balıkesir’in her ilçesinde ayrı bir zenginlik olduğuna değindi. Ustaoğlu, “Devlet olarak hizmetlerin vatandaşlarımıza sunulmasında hassasiyet göstermeliyiz. Çalışmaları takip etmeli, kurumlar arası işbirliği en etkili şekilde yerine getirmeliyiz.” şeklinde konuştu. 

Bu Sokakta Sanat Var 

Ziyaretinde ilçede yoğun ilgiyle karşılanan Vali Ustaoğlu, Sındırgı Bereket Versin Kadın Kooperatifi üyesi girişimci kadınların oluşturduğu Sanat Sokağı’nı ziyaret etti. Sanat kokan sokakta girişimci kadınların ürettikleri ürünlerle ilgili bilgi alan Ustaoğlu, kadınların üretim sürecinin içerisinde yer alarak ekonomik anlamda güçlenmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.

İlçedeki temaslarına İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ile devam eden Vali İsmail Ustaoğlu asayiş ve güvenlik konuları ile ilgili bilgi aldı. 

Vali Ustaoğlu, Sındırgı İlçesinde gün boyu süren ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Programı kapsamında son olarak İlçede 23’üncüsü düzenlenen Yağcıbedir Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakalarını izledi. Er meydanında ter dökecek tüm sporculara başarılar dileyen Vali Ustaoğlu kıran kırana geçen müsabakalarda dereceye girenleri tebrik etti. (Balıkesir Valiliği)