TBMM Genel Kurul’un tatilde olması nedeniyle Ankara mesaisine ara veren Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de adım atılmadık yer bırakmıyor.

En son İvrindi ve Dursunbey ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Canbey, vatandaşlarla bir araya geldi, AK Parti ilçe başkanlıklarında teşkilat mensuplarıyla buluştu, esnafları ziyaret etti. Her zaman olduğu gibi tarlaya girip, çiftçilerle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Milletvekili Canbey; “Milletimize olan minnet borcumuzu daha çok çalışarak, daha fazla hizmet ederek ödemeye gayret ediyoruz.” dedi.

İVRİNDİ’NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101. YILINI KUTLUYORUM

İvrindi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinliklerine katılan Milletvekili Mustafa Canbey; “Çok zor şartlarda büyük bir kahramanlık destanı yazarak, bağımsızlığımız için kahramanca mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İvrindi ilçesi Korucu Mahallesinde düzenlenen geleneksel panayır şenliklerine katılan Milletvekili Canbey, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yılmadan, yorulmadan İvrindi, Balıkesir ve Türkiye için çalışacaklarını söyledi. Daha sonra AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Milletvekili Canbey, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. İvrindi ilçesi Korucu Mahallesinde düzenlenen geleneksel panayır şenliklerine katıldı.

MİLLETİMİZE EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK

Dursunbey ilçesi Adaören Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm nokrasında istişarelerde bulunan Milletvekili Canbey; “Milleti hor gören elitist anlayış yerine, millete hizmetkârlık yapmayı şeref payesi bilen bir dünya görüşünü ülkemizde hâkim kıldık. Biz milletimize efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Bu sebeple gece gündüz, üzüntüde, sevinçte aziz hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Sevinçlerini paylaşıyor, üzüntülerini azaltmak için çabalıyoruz. Bizim siyaset anlayışımız böyle. Bu sebeple de 22 yılda 17 seçimde aziz milletimiz AK Parti dedi, Recep Tayyip Erdoğan dedi. İnşallah demeye de devam edecektir. AK kadrolar olarak bizler de milletimize olan minnet borcumuzu daha çok çalışarak, daha fazla hizmet ederek ödemeye gayret edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşallah her açıdan daha müreffeh, daha güvenli, daha itibarlı, daha güçlü ve huzurlu bir Türkiye’yi inşa ederek, milletimize olan sözümüzü yerine getireceğiz.” dedi.

Dursunbey ilçesinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. AK Parti Dursunbey İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulundu. Dursunbey Belediyesi’nin damızlık koyun tesisini de ziyaret ederek bilgi alan Milletvekili Canbey, kavun tarlasına girerek, çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (Necdet Pekmezci)