Ar-Ge birimi tarafından yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek çalışmaların planlama ve değerlendirme toplantısı, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Şube Müdürü Onur Aydın ve Ar-Ge biriminde görevli öğretmenlerin katılımıyla İl Milli Eğitim  Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda; Ar-Ge biriminin koordinasyonunda yürütülen ve yürütülmesi planlanan yerel, ulusal ve uluslararası projeler; Destekleme ve Yetiştirme Kursları sınavları ile bu sınavların analiz ve değerlendirmesi noktasında yapılacak çalışmalar başta olmak üzere pek çok konunun değerlendirme ve planlanması yapıldı.

Yerel, ulusal ve uluslararası projeler ile bu projelere katılan öğrenci, öğretmen ve okulların oranlarının da konuşulduğu toplantıda; projelerin il genelinde yaygınlaştırılarak başarılı bir şekilde sürdürülmesi için planlama yapılırken; rehberlik ve bilgilendirme çalışmaları belirlendi. Ayrıca öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimleri için yapılan ve yeni eğitim öğretim yılında da sürdürülecek olan çalışmalar hususunda görüşüldü.

Başarılı ürünlerin ekip ruhuyla ortaya çıktığını ifade eden İl Müdürü Ali Tatlı; eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi noktasında, Balıkesir eğitim ailesinin her bir bileşeninin çok kıymetli olduğunu ifade ederek Ar-Ge birimi öğretmenlerine yapmış oldukları özverili çalışmalar için teşekkür etti. (Rabia Şevval Çakmak)