MHP İl Başkanı Niyazi Tunç’a ziyaretçi akını. Göreve geldiği günden itibaren yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Tunç misafirleri ile yakından ilgileniyor.

Parti hayırlı olsun çiçekleri ile doldu. Tunç’a başta MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel olmak üzere, ilçe Başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları ve yöneticileri, sendika başkan ve yöneticileri, dernek başkanları ve yöneticileri, mahalle muhtarları, MHP’de daha önce görev almış teşkilat mensupları ile partililer ziyaret ediyor, hayırlı olsun temennisinde bulunuyor.

HIZINA YETİŞİLMİYOR

Her gün misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşayan Başkan Tunç bir yandan ziyaretçileri ile ilgilenirken, diğer yandan da programlarına ara vermeden devam ediyor. Tunç düzenlenen lokma hayırları, zeytin hasadı ve Balıkesir’deki programlara katılırken, düğünlerde de genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Başkan Tunç’un hızına yetişilmiyor. Kırsal mahalle ziyaretleri, ilçe ziyaretleri ve ilçe kongrelerine katılım sağlayan Tunç Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ile birlikte birçok programda da yer aldı.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına hız veren Başkan Niyazi Tunç Balıkesir’de MHP’ye her geçen gün giderek ilginin arttığını söyledi.

“ÜYE SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ”

MHP’de üye sayısını arttıracaklarını işaret eden Tunç “Göreve geldiğimiz andan itibaren Balıkesir halkının sevgisi ve ilgisini yakından hissettik. Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizi bu göreve layık gören değerli Genel Başkanımız, Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 54 yıllık şerefli mazimizde canını vermekten kaçınmayan ve her türlü zorlu şartta davasını omuzlayan ülküdaşlarımız ile birlikte önümüzde ulaşmamız gereken önemli hedefler var. Tüm dava arkadaşlarımı birlikte çalışmaya, Türk milleti için görev yapmaya çağırıyorum. Kapımız ve gönlümüz herkese açık. Ne mutlu Türküm Diyene” dedi. (Rabia Şevval Çakmak)