Samsun’un Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sanayi bölgesinde alt ve üstyapı çalışmalarının ardından sel sorununun ortadan kalkacağını söyledi.

Samsun’un Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sanayi bölgesinde alt ve üstyapı çalışmalarının ardından sel sorununun ortadan kalkacağını söyledi.
Çarşamba Sanayi Sitesi’nde sel ve su taşkınları için çalışma başlatıldı. Altyapı çalışmalarının ilk etabı tamamlanan sanayi sitesinde yol çalışmaları sürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ve Çarşamba Belediyesi iş birliğinde devam eden çalışmalar ile Çarşamba Sanayi Sitesi’nde büyük bir sorunun ortadan kalkması hedefleniyor.
Sanayi sitesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 'Sanayimizin girişinden Beylerce Mahallesi’ne giden yolun üzerinde asfalt yol çalışmaları sürüyor. Sanayimizin her yağmurda içi tamamıyla sel basan bir hali vardı. Oluşan sel ve taşkınlar sonucu gece yarılarına kadar esnaflarımızla beraber, vatandaşımızın zararının ortadan kaldırılmasıyla alakalı çalıştığımız zamanlar oldu. Şimdi bu sorunlarımız ortadan kalktı. Büyükşehir Belediyemiz ile beraber geçen yıl altyapısını yaptık. Geniş yollarımızdan olduğu için Büyükşehir Belediyemizin imar yollarından olan bölgemizde, asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle halkımız, esnafımız, muhtarımız da bu çalışmalardan dolayı çok mutlu. Biz emeği geçen herkese, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e teşekkür ediyoruz. Yapılan bu yol ile beraber büyük bir sorun ortadan kalkıyor. Sanayimizin ikinci etabının altyapı çalışmalarına da başlıyoruz. İnşallah Çarşamba Belediyemiz olarak da orayı beton yol ile kavuşturarak sanayimizde görselliği daha üst seviyeye getireceğiz. Sanayimizde, yolu, yağmur suyu ve kanalizasyon altyapısıyla 100 yıllık bir hizmete imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışanından ustasına, emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum' diye konuştu.