Samsun’da 2 kişinin sahte içkiden ölmesinin ardından polis ekiplerince 3 büfe ve 5 adrese düzenlenen operasyonda 93 litre sahte içki ile etil alkol ve alkol kitleri ele geçirildi.

Samsun’da 2 kişinin sahte içkiden ölmesinin ardından polis ekiplerince 3 büfe ve 5 adrese düzenlenen operasyonda 93 litre sahte içki ile etil alkol ve alkol kitleri ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 2 kişinin sahte içkiden zehirlenerek ölmesi sonucu polis çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Samsun Valiliğinde yapılan açıklamada, 'Vezirköprü ilçemizde meydana gelen zehirlenme olayı ile ilgili 2 şahıs hayatını kaybetmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçak alkol satışı ve imalatı yapılabileceği değerlendirilen 3 büfe ve 5 adreste yapılan aramalarda; 93 litre el yapımı içki, 20 litre etil alkol, 14 adet alkol kiti, 1 adet tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet şarjör, 49 adet fişek, 20 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiş ve 4 şahıs yakalanmıştır' denildi.