Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, adaylığını resmen açıkladıktan sonra gerçekleştirdiği ilk ziyaretler kapsamında Edremit ilçesini ziyaret etti.

Başkan Köybaşı, Edremit ilçe örgütüyle bir araya geldi. Ziyarette Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, yönetim kurulu üyeleri ve il delegesi yol arkadaşlarıyla verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştirildi. İl Başkanı Köybaşı, bu birlikteliğin önemine dikkat çekerek Edremit ilçe örgütüne teşekkürlerini sundu.

Bu ziyaretler, CHP'nin Balıkesir'deki yerelde iktidar hedefini de net bir şekilde ortaya koymaktadır. Başkan Köybaşı'nın liderliğinde, CHP Balıkesir örgütünün birlik ve beraberlik içerisinde seçim sürecine hazırlandığı gözlemlendi.

Başkan Köybaşı, "Edremit'te gördüğüm bu sıcak karşılama ve birlik beraberlik, bizlere yerelde iktidar yolunda ne kadar güçlü olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu gücümüzü, halkımıza daha iyi hizmet için kullanacağız. Omuz omuza, el ele, yeni dönemde yerelde iktidara yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)