AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, peşpeşe müjdeleri duyurmaya devam ediyor.

Dün Ardıçtepe Barajı’nın sulama havzası içinde kalan fakat projelendirilmeyen bölgesinin sulama yapım işi ihalesinin tamamlandığını duyuran AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, bugün de Korucu – Büyükyenice Havzasının heyecanla beklediği İvrindi – Bergama yolu için ihale tarihinin belli olduğu müjdesini verdi.

“BALIKESİR’İMİZE 21 YILDA TOPLAM 25 MİLYAR LİRANIN ÜZERİNDE ULAŞTIRMA YATIRIMINDA BULUNDUK”

Uzun zamandır üzerinde çalıştıklarını ve projenin ihale aşamasına getirdiklerini söyleyen Balıkesir Milletvekili Canbey, İvrindi – Bergama yolu yapım işi ihalesinin 9 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşeceğini müjdeledi. Milletvekili Mustafa Canbey; “Özellikle İvrindili hemşehrilerimin heyecanla beklediği bir projenin de ihale aşamasına gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah, ihale gerçekleşir gerçekleşmez yapım işine de başlayacağız. Amacımız hemşehrilerimizin daha konforlu ve daha güvenli ulaşım sağlamasıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak Balıkesir’imize 21 yılda toplam 25 milyar liranın üzerinde ulaştırma yatırımında bulunduk. 2002’de Balıkesir’de 76 kilometre bölünmüş yol varken bu sayıyı yaklaşık 700 kilometreye çıkardık. Çünkü yaparsa AK Parti yapar, Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar ve çok şükür ki yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi. (Rabia Şevval Çakmak)