Dr.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, yapımı tamamlanan ve devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden bilgiler alan Başkan Vidinlioğlu, incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Vidinlioğlu, tarihin en büyük alt yapı çalışması için geri sayıma geçildiğini bu çalışmanın kentin önümüzdeki elli yılı için çok önemli olduğunu belirtti.
SGK önü, Ankara Yolu duvar bahçe çalışması, Taşköprü Kavşağı orta refüj yenileme çalışması ve Cumhuriyet Meydanı su perdesi çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Vidinlioğlu, kenti her yönüyle geleceğe hazırlamak ve daha güzel hale getirmek için projelerin aralıksız sürdüğünü söyledi.
Yapımı devam eden işlerin en kısa sürede tamamlanacağının da altını çizen Başkan Vidinlioğlu, 'Her zaman ifade ettiğimiz gibi; Kastamonu’muz için çalışıyor, tüm gücümüzle şehrimizin dört bir tarafında hemşerilerimize en iyiyi sunabilmek için gayret gösteriyoruz' dedi.