Vali İsmail Ustaoğlu ilçe ziyaretleriyle çalışmaları yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği programlar kapsamında Altıeylül ve Karesi İlçelerinde yürütülen hizmetlerle ilgili brifing aldı.

Ustaoğlu, “Balıkesir, Çok Önemli Bir Konumda” 

Programına Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ı ziyaret ile başlayan Vali Ustaoğlu burada Karesi İlçesine bağlı kurumların müdürleri ile toplantıda bir araya geldi. Yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi alan Ustaoğlu, hizmetlerin vatandaşlara sunulmasında özverili olmanın önemine değindi. Vali Ustaoğlu, “İlimiz, ülke geneline bakıldığında iki denize kıyısıyla önemli bir konumda bulunuyor. Güney Marmara’nın incisi olan ve ‘Türkiye’yi Doyuran İl’ dediğimiz Balıkesir’imizde; gece gündüz çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diye konuştu. 

Ustaoğlu, “Gayret ve Özveri, Anahtarımız”

Programına Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’i ziyaret ile devam eden Vali Ustaoğlu, Altıeylül İlçesine bağlı kurumların müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda çalışmalar ile ilgili bilgi alan Ustaoğlu, Balıkesir’in her bir ilçesinin çok kıymetli zenginliği olduğunu söyledi. Vali Ustaoğlu, “Geniş coğrafyaya sahip olan Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir; tarihi, doğası, turizmi ve tarımı gibi nereye el uzatsanız ayrı bir güzelliğe sahiptir. Burada hizmet yürüten bizler, görevlerimizi özverili bir şekilde yerine getirmeliyiz. Kurumlar arası işbirliği bu çalışmaları en etkili şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır.” şeklinde değerlendirmede bulundu. (Balıkesir Valiliği)