Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi ile geleceğin başarılı hafızları yetişiyor.

Örgün eğitimle hafızlık eğitimi çalışmalarının birlikte yürütüldüğü "Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi" Susurluk İmam Hatip Ortaokulu'nda başarıyla sürdürülüyor.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk İmam Hatip Ortaokulu'nu da ziyaret ederek 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu, Susurluk Müftülüğü iş birliği ile hayata geçirilen "Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi" ile ilgili bilgi aldı.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılında hafızlık eğitimini tamamlayan 3 öğrenci için düzenlenen "Gökyüzünü Yıldızlar Yeryüzünü Hafızlar Süsler" temalı programa katılan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğrencilerle birlikte pasta keserek heyecanlarına ortak oldu. Toplamda 7 öğrencinin hafızlık eğitimini tamamladığı ve 25 öğrencinin hafızlık eğitimine devam ettiği okulda, özverili çalışmalardan dolayı öğrencileri tebrik eden ve onlara hediyelerini veren Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin başarılı bir şekilde yetiştirilmesine katkı sağlayan müftülük personeli öğrencilerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti. (Ebru Erdem)