Selçuk Belediyesi, üreticilerin desteklenmesi için 8 Ekim Pazar günü Zeytinköy’de ‘Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği’ düzenliyor.

Selçuk Belediyesi, üreticilerin desteklenmesi için 8 Ekim Pazar günü Zeytinköy’de ‘Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği’ düzenliyor. Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen üretici şenlikleri çerçevesinde Zeytinköy ilk nar şenliğine ev sahipliği yapacak. 'Nar Neşesi Şen Tanesi' aynı zamanda tarım kenti Selçuk’un ilk nar şenliği olacak.
Nar üreticisine destek olmak amacıyla tarım kenti Selçuk’un köylerinden Zeytinköy’de düzenlenecek şenlikte en güzel nar da seçilecek. Şenlikte katılımcılara ayrıca nar fidanı hediye edilecek. Narın lezzetini ve bereketini öne çıkaran şenlik, 8 Ekim Pazar günü saat 14.00’te nar hasadı ile başlayacak. Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği’nde saat 17.00’de köy meydanında Türk halk müziğinin sevilen ismi Hüseyin Turan türküleri ile sahne alacak.
Şenliğe katılmak isteyen vatandaşlar için, Selçuk Belediyesi tarafından Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında belediye hizmet binası önünden (gidiş-dönüş) araç kaldırılacak.