Erzurum’da gerçekleşen Türkiye Taekwondo Poomse şampiyonasında Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcular madalyalar ile dönerek Balıkesir’in gururu oldular.

01-05 Ekim tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen Türkiye Taekwondo Poomse şampiyonasında Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde antrenmanlarını yapmakta olan sporcular Balıkesir’i başarılı bir şekilde temsil etti. Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcuları ve Antrenörleri Ali İlgün ve İsmail Kökçü'yü üstün başarılarından dolayı tebrik etti.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Şampiyonada başarı elde eden sporcular ise şu şekilde; Minik bayan Senkron takımda Eda Çetin, Nisanur Bulut, Hatice Leyla Geyikli Türkiye 1.’si. Minik bayan ferdi kategorisinde, Eda Cetin Türkiye 2.’si. Genç bayan ferdi kategoride, Elif Yıldız Türkiye 3.’sü. Genç bayanlar senkron takımda, Elif Yıldız, Serra Üner, Ecenaz Cakan, Türkiye 3.’sü. Freestyle ferdi kategoride, Mehmet Can Gülmez Türkiye 3.’sü. Freestyle pair kategorisinde, Serra Üner, Yasir Övüç Türkiye 3.’sü. Freestyle mix takımda, Ceyda İlgün, Mehmet Can Gülmez, Enes Akar, Berrak Tetik, Enes Akar Türkiye 3.sü oldular. (Haber Merkezi)