Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor.

Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın çıktığı ilk andan itibaren bölgede görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğutma çalışmalarına da destek veriyor.
30 araç ve 70 personel ile Alanya yangınını söndürme çalışmalarına katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmalarının ardından bölgede soğutma çalışmalarına da katılıyor. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgedeki çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri personel ve araç desteğini sürdürüyor.
Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de sahada çalışmalarına devam ediyor. Yangında evi zarar gören Baki Aydın’a, yardım elini uzatan ekipler, inceleme yaparak ihtiyaçları belirledi. Sosyal hizmet uzmanlarının yangın bölgesindeki incelemelerinin sürdüğü belirtildi.