Faruk Özlü, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Bahçelievler ve Sallar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Bahçelievler ve Sallar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özlü 'Siyaset için değil, sizlerle bir araya gelmek için buradayız' dedi.
Başkan Faruk Özlü, vatandaşlarla hasbihal ettiği ve gelen taleplerin anında çözüme kavuşturulduğu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Bölgesi’nde bulunan Bahçelievler ve Sallar mahallelerinde hemşehrilerine misafir olan Özlü ilk durağı Bahçelievler’de Bahçeşehir isminin hikayesini anlatarak vatandaşlara hitap etti. Daha sonra mahalle sakinlerinin taleplerini can kulağı ile dinleyerek tek tek cevapladı, yapılması gerekenler konusunda da ilgili başkan yardımcısına talimat verdi.

'Vatandaşlarımızın arzusu idi'
Vatandaşlarla Yeşil Vadi’de buluşan Başkan Özlü daha önce alanda bulunan Güreş Salonu’nun kaldırılması konusuna da değinerek 'Ben seçim döneminde burada vatandaşları dinlerken burada bulunan Güreş Sahası’nı kimsenin istemediğine şahit oldum. Eski halini istisnasız herkes geri istiyordu. Orayı kaldırdık, tribünleri aldık. Şıralık spor alnına taşıdık. Gören var, görmeyen var. Orada çok güzel bir yer yaptık. Peki burası ne oldu? Burayı da bir etkinlik alanına dönüştürdük. Yaz sineması olsun, konser olsun, sosyal faaliyetler olsun diye bu etkinlik alanı yaptık. Sonra bir isim koymak istedik. Baktık yeşillikler içinde, adını da Yeşil Vadi koyduk' dedi.

'Siz memnunsanız, biz başarılıyız'
Sallar Mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Faruk Özlü, vatandaşların taleplerini almadan önce belediye hizmetleri hakkında bilgi vererek 'Eksik kaldığımız ne varsa sizlerle konuşmak için buradayız. Bu buluşmalarımızın siyasi maksadı yoktur, insani toplantılardır. Muhtarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Sallar mahallemizin ne ihtiyacı var bunların çetelesini tutuyoruz. Yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Sizlerle bunları konuşacağız. Müsaade ederseniz bizim notlarımız olanlar üzerinden konuşalım, eksikleri siz bize söyleyin. Yalnız değilim, ekibimle buradayım. Sizler memnunsanız, biz başarılıyız. Bütün gayretimiz sizin gönlünüzü kazanmak ve bu dünyadan ayrıldıktan sonra hayırla anılmak içindir. Burada bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler, Allah sizlerden razı olsun' dedi.
Ziyaretlerin sonunda Başkan Özlü, mahalle ziyaretlerinin planlanan takvim çerçevesinde düzenli olarak devam edeceğini belirterek vatandaşlarla vedalaştı.