Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Balıkesir'de meydanı dolduran partililere hitap etti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları için geldiği Balıkesir'de Millet Buluşması'nda Balıkesirlilere seslendi. 

"Size evladınız Burak Dalgın’ı getirdim" diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sözlerine şu şekilde devam etti; "Balıkesir hem sanayide hem tarım ve hayvancılıkta hem de turizmde yükselecek. Balıkesir’in gençleri geleceklerini başka şehirlerde aramayacak. Balıkesirli üretici, binlerce süt hayvanını mezbaha yoluna sokmayacak. Kaz Dağları yağmalanmayacak. Çünkü size, sizin evladınızı getirdim: Ortak listeden adayımız Burak Dalgın. DEVA Partisi’nin kurucularından, Genel Başkan Yardımcımız, yol arkadaşımız ve Milletvekili Adayımız. Balıkesir’in derdini de huzurunu da diğer vekillerimizle beraber Burak Bey de üstlenecek. Hep beraber kardeşçe, omuz omuza çalışacaklar” dedi.  (Haber Merkezi)