Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda düzenlediği programla Balıkesir Milletvekillerini tanıttı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'da tanıtıma katılarak destek verdi. Akın, Birleşe birleşece kazanacağız mesajını verdi.

Aday tanıtım toplantısında söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Akın, Size Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını getirdim. Burda olan olmayan gönlü Balıkesir'de olan, Balıkesir ile dertlenen tüm hemşehrilerimin önünde saygıyla selamlıyorum.  Benim ailemsiniz dedim inanın çok çalıştık daha çok çalışacağız. Benim ecdadım, benim ailem, benim bizim geleceğimiz Balıkesir. Kuvayi Milliye'nin başkenti Balıkesir'in evladı olmak İstiklal Madalyasını gögsünde onurla taşıyan dedem Ahmet Akın'ın torunu olarak memleketime hizmet etmek benim için en büyük onur, en büyük hizmet. Ben bu toprakları bize vatan yapan, bedenlerini siper eden Balıkesirlilerin torunuyum. Şimdi burada Balıkesirimizin ülkemizin aydınlığa, refaha, huzura, barış ve kardeşliğe taşıyacak Millet ittifakımızın iktidarının adayları arkamızda.  Ben kardeşlerimi önce Allah'a sonra size emanet ediyorum. Ben kendimi önce Allah'a sonra size emanet ediyorum.

Canım hemşehrilerim buradan size söz veriyorum, Yine baharlar gelecek, yine güzel günlerde hepberaber olacağız. Balıkesir benim ailem diyerek çıktığım bu yolda bugüne kadar Allah'ın izniyle ve sizin de destekleriyle hiç durmadan çok çalıştık. Hep beraber mücadele ettik. Mücadelemizi büyüttük. Çünkü Allah'ın izniyle sizlerin takdiriyle birleşe birleşe kazanacağız. Birlik olacağız. Millet ittifakının çatısı altında ülkemizi aydınlık refah günlere çıkartacağız dedi.

Akın Daha yeni başlıyoruz

Çok çalıştıklarını ama daha da çok çalışacaklarını sözlerine ekleyen CHP Genel Başkan Danışmanı Ahmet Akın, Benim size bir sözüm var Balıkesir'e çok çalıştık daha çok çalışacağız. Ama şunu söylemek isterim ki 'Daha yeni başlıyoruz'. Aslan gibi Milletvekili adaylarımızla, belediye başkanlarımızla, Millet ittifakımız ile birlikte yeni başlıyoruz.  14 Mayıs geliyor. Çok az kaldı. 14 Mayıs sabahı kutsal bir görevi yerine getireceğiz. O sabah önce ne yaparsak yapalım hakkını ödeyemeyeceğiz canımız annelerimizin elini öpeceğiz. Benim gibi annesini kaybetmiş kardeşlerim gidip hayır duasını edecek kabirlerinin başında. Annelerimizin hayır dualarını alacağız hayatta olan annelerimizin o mübarek ellerini öpeceğiz ve bir kutsal görevi daha yerine getireceğiz. Nedir o Sandığa gideceğiz. Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz.  Ve sana söz verdiğiniz oylarla Balıkesir'im hakkını alacak Türkiye'miz hakkını alacak. 6 lider ve adayımız Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir destek vereceğiz.

Balıkesirimize size söz veriyoruz, Balıkesir tarımın başkenti olarak hakkını alacak. Sana söz Balıkesir, üreticimiz sütünü dökmeyecek, sür hayvanları mezbahaya kesime gitmeyecek. Çiftçimizin ürünü toprakta kalmayacak. Zeytincimiz, balıkçımız, turizmcimiz, sanayicimiz, esnafımız, gencimiz, annelerimiz emeğini alın teriyle kazanan hemşehrilerimizin yüzü gülecek. Balıkesir hakkını alacak. Ve Balıkesirliler çoktan hakettiği İstiklal Madalyası'nı alacak. Yiğidi soğana muhtaç eden iktidarı sandığa gömeceğiz söz mü Evlatlarımızı süte ete peynire hasret bırakan liyakatsızları göndereceğiz söz mü Mutfağında tüpün değil zamların pahalılığın zam üstüne zam yapan bu iktidarı sandığa gömeceğiz söz mü Hangi partiden olursa olsun,  aracına mazot koyamayıp, kontak kapatan şoför esnafın değil iktidarın kontağın kapacatak mıyız Hayat pahalılığı altında ezdirilen hemşehrilerim! gönderecek miyiz bu halkı bu hakkı umursamayanları. Şimdi sana söz Balıkesirim 'İktidar olacağız' bu ülkeye huzuru refahı getireceğiz. Birleşe birleşe hepberaber kazanacağız dedi. (Haber Merkezi)