Balıkesir İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, il başkanlığı koltuğunun bir süre daha boş kalacağını açıkladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklama şu şekilde; “İl Başkanlığı sürecimiz neticelenmek üzere. Gerekli çalışmalar yapıldı, şuan için kongreye endekslediğimiz için, bu kongre bizim toyumuz. Kongrede dünyaya bir mesaj vermiş olacağız. Hedef 100 bin insan. Türkiye’nin yüz yılında, 100 bin insan ile Ankara’da yerimizi almış olacağız. Balıkesir’den bin 500’ün üstünde kişi ile katılımımız olacak. Dolayısı ile bu hengâmenin içerisinde takdir ederseniz ki İl Başkanlığı kongreden sonrasına kalmış olacak.”

BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI DA KONGREDEN SONRA AÇIKLANACAK

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayları konusunda da açıklama yapan İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, “Büyükşehirleri kongreden sonra açıklayacağız. Önceden başkanlar başkanlık süreci geriye bırakılırdı. Bu metot olmayacak 30 Büyükşehir’in başkan adayları açıklanmış olacak. Aralık ayı itibari ile tüm illerimizin başkan adayları açıklanmış olacak” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)