AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresi’ne de üyeler “Erdoğan Sevdalıları” ile büyük ilgi gösterdi.

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne gitmek için Cuma akşamından otobüslerle Ankara’ya hareket eden AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı’nda heyecan ve coşku üst düzey, yoğun bir katılım gösterdi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın AK Parti’nin büyük kongresine davet duyurusunun ardından birçok “Erdoğan ve AK Parti Sevdalıları” Karesi İlçe Teşkilatını ve Başkan Aka’yı arayarak Kongreye katılmak istediklerini belirtmeleri katılımın yüksek olmasını sağladı. AK Gönüllülerin, Büyük Kongre için yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

AK PARTİ GÖNÜLLÜLERİ, ANKARA’YA GİTTİ

AK Kadroların ve Erdoğan Sevdalısı Karesililerin büyük ilgi gösterdiği Ankara yolculuğu büyük bir katılım ile gerçekleşti. Karesi’den Ankara’ya giden Karesililerin heyecanı görülmeye değerdi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka yaptığı açıklamada, “Bu akşam burada hem teşkilatımız, hem de Karesili hemşehrilerimizin bizim heyecanımıza ortak olarak Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları sevgi, verdikleri destek bizleri çok mutlu etti. Buradan hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KARESİLİ HEMŞEHRİLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye’nin ortak aklı AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı için HEP YENİ HEP İLERİ diyerek güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “Karesi Teşkilatı olarak, Ankara’ya partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde, Liderimize ve Cumhurbaşkanımıza destek vermek için, hem teşkilat mensuplarımız, hem Erdoğan Sevdalısı Karesili Hemşehrilerimiz, hem de yurtdışından gelerek bugün burada aramızda bulunan AK Partili Gönüllülerimiz,  Büyük ve Güçlü Türkiye yolculuğumuza katılım gösterdiler. Ben her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz AK Parti’miz, kurulduğu günden bugüne milletimizin kendisine gösterdiği  güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırdı. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Liderimizle birlikte Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız.

“BALIKESİR’DE YEREL SEÇİMLERE GÜÇLÜ KADROLARLA HAZIRLANIYORUZ”

AK davanın birer neferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflarda milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Bu hedef doğrultusunda hem Balıkesir’de, hem Karesi’de, hem de diğer ilçelerimizde önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadrolarla hazırlanacağız. Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AK Parti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. Liderimizin, Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları, sevdalıları olarak 4. Olağanüstü Büyük Kongre’mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)