Burhaniye’yi örnek ilçe yapma amacıyla yola çıkan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 8 Eylül Cuma günü açılışı yapılacak olan projelerin son halini görmek için sahaya indi.

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir Burhaniye’de yaşamlarını sürdürebilmesini hedefleyen Başkan Deveciler, ilçe genelinde yapılan projeleri yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Ferit Çakıroğlu Belediye Sağlık Merkezi ve Kocacami Meydan Projesini yerinde gören Başkan  Deveciler daha sonra projelerin son durağı olan ve peyzaj çalışmasından, heykellerine, begonit taşlarından, havuzuna tamamı ile yenilenerek yeni yüzüne kavuşan Ali Çetinkaya Caddesini ziyaret etti. 
Yapılan ziyaretin ardından Ali Çetinkaya Caddesi esnafları ile bir araya gelen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, işlerinde kolaylıklar dileyerek kendilerinin istek ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinin yanında vatandaşlarla da tek tek tokalaşarak kendileri ile bir süre sohbet eden Başkan Deveciler, hemşehrilerinin Belediye’den hizmet noktasında yapılmasını istedikleri çalışmalar hakkında ilgili birimlere talimatlarını iletti. 8 Eylül Kurtuluş programı ve toplu açılışta tüm vatandaşlarımızı bir arada görmek istiyoruz. Burhaniyemize yeni eserler kazadırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeğiz dedi. (Necdet Pekmezci)