Havran 7. Geleneksel Seyitonbaşı Yağlı Pehlivan Güreşleri kıran kırana geçti. Yapılan güreşler sonucu Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil olurken, ikinciliği Serhat Balcı, üçüncüler ise Furkan Durmuş Altın ve Süleyman Başar oldu.

Toplamda 300’e yakın güreşçinin ve 32 Başpehlivanın katıldığı müsabakalarda güreşleri Millet Bahçesi Seyit Onbaşı Mesire Alanında binlerce güreş sever izledi.
Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, beraberindeki heyet ve pehlivanlar her yıl geleneksel olarak olduğu gibi güreşlerden önce Çanakkale Kahramanı Seyitonbaşı'nın kabri başında dua ettiler.
Dualı Çayır Seyitonbaşı Mesire alanındaki program Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Misafirlerimize güreş alanında keşkek, pilav, nohut hayrı gerçekleştirildi.
Binlerce Havranlı güreş severin izlediği müsabakalar miniklerin güreşleri ile başlayıp başpehlivanların kıran kıran geçen güreşleri ile sona erdi.
Güreş Müsabakalarında kupa ve madalya takdimini Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy ile birlikte Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın İsmail Ok ve Sayın Mustafa Canbey, İlçe Kaymakamımız Sayın Enver Özderin, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Sercan Şık ,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Sadettin Kul, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis Üyeleri verdi. (Rabia Şevval Çakmak)