Edremit Belediyesi 47 mahallede daha konforlu yollar oluşturmak için çalışıyor. İlçe genelinde dört koldan devam eden yol düzenlemelerine her gün yenisi ekleniyor.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Dereli, Güre İskele, Bostancı, Çamlıbel ve Tahtakuşlar Mahallelerinde eş zamanlı olarak yol çalışması yapılıyor. Belediye ekipleri Dereli ve Güre İskele mahallelerinde kilitli parke taş döşeme çalışmaları yaparken, ulaşım kolaylığı sağlamak için kullanışlı bir alternatif yol oluşturuyor. Ekipler Çamlıbel Mahallesi’nden Tahtakuşlar Mahallesine çıkan yeni yolu tamamlıyor. 

Kentte bozulan ve bakım gerektiren yolları yenilemenin yanı sıra yeni yollar da projelendiren Edremit Belediyesi, dört koldan devam eden yolların hızlıca tamamlanması için titizlikle çalışıyor. Kapsamlı olarak sürdürülen kilitli parke taş kaplama ve asfalt çalışmaları da Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla belirlenen program dahilinde ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda da sürecek. (Edremit Belediyesi)