Aslan Yol Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i ziyaret etti.

Önemli transferleriyle kadrosunu güçlendiren Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’da imza töreni düzenlendi. Teknik ekip ve oyuncular ile birlikte yeni sezonun değerlendirmelerini yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Aramıza yetenekli ve tecrübeli oyuncular katıldı. Onları takımımızda görmekten dolayı çok mutluyum. Yeni sezonda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 
Burhaniye’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden ABD’li yeni transfer Terrinique Battle, “Taraftarlarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Takımdaki enerji ve arkadaşlık çok güzel” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren “Körfez’in İncileri” 1.Lig’e yükselerek başarısını taçlandırdı. 2023-2024 Sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, sezonun ilk maçında evinde Bursa Antspor’u ağırlayacak. Müsabaka, 23.09.2023 Cumartesi günü saat 17.00’de Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. (Rabia Şevval Çakmak)