Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Üniversite Merkez Yerleşkesi’nde düzenlenen ve çok sayıda gazetecinin katıldığı etkinlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter Cihangir Boz, Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Küçük ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez de hazır bulundular.

Öğrenci Yaşam Merkezi’ndeki personel yemekhanesinde kahvaltı programıyla başlayan etkinlikte Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, gazetecilere Üniversitenin kuruluşundan bugüne dek gelişimi ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler paylaştı. Gazetecilerin sorularına da cevap veren Rektör, 8 yıllık süreçteki faaliyetlerinin anlatıldığı “2015-2023 Gelişim Raporu” ve Üniversite yayınlarından çıkan beş yeni eseri misafirlere hediye etti.

Toplantı sonrası basın mensupları ile kampüs gezisi gerçekleştirildi. “Kampüs Turu” etkinliğinde, Öğrenci Yaşam Merkezi (öğrenci yemekhanesi, oyun alanları, okuma salonu, konferans salonları, medya merkezi, vb.), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO derslik ve laboratuvarları ile Spor Bilimleri Fakültesi, açık ve kapalı spor alanları ve Stadyum’un bulunduğu BANÜ-Spor Vadisi ziyaret edildi. (Haber Merkezi)

Basın mensupları, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Misafirlerimiz, bu ziyaretin çok anlamlı olduğunu, Üniversitenin gelişimini bizzat görmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyduklarını, Üniversitenin tahmin ettiklerinin ötesinde bir gelişim gösterdiğini, şehirdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara Üniversiteyi ziyaret etmelerini şiddetle tavsiye ettiklerini belirtti. (Rabia Şevval Çakmak)