Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri; park, dönel kavşak, refüj, yeşil alan ve mezarlıklarda gece gündüz çim biçme, yabani ot temizliği ve bakım çalışmaları yaparak ufak dokunuşlarla kentin görünümüne değer katıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı ve İlçe Hizmetleri 2. Bölge Dairesi Başkanlığı; ağaç budama, çim biçme, mezarlık yabani ot temizliği, refüjlerde taş temizlemesi, ot temizliği, yaprak temizliği ve bakım çalışmalarına il genelinde devam ediyor. Ekipler; Kepsut Karahaliller, Altıeylül Ertuğrul, Altıeylül Bahçedere, Gönen Taştepe, Gönen Çalıoba mahallelerindeki mezarlıklarda yabani ot temizliği çalışmalarını tamamladı.
Kentin; temiz ve estetik görünümünün korunması adına; Altıeylül Adliye Kavşağı'nda yabani ot temizliği, Milli Kuvvetler Caddesi'nde çiçek dikimi, gar önü Cumhuriyet Meydanı ve Vasıf Çınar Caddesi'nde çim biçme, Edremit Caddesi orta refüjde çim biçme, Susurluk Göbel Mahallesi park temizliği, Bandırma Gölyaka Mahallesi çim biçimi ve temizlik çalışması, Manyas Kocagöl Mahallesi çim biçimi ve temizlik çalışması, Manyas Şevketiye Mahallesi çim biçimi ve temizlik çalışması, Manyas Terminali çim biçimi ve temizlik çalışması, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarındaki kıyı ve sahil bölgelerinde çöplerin toplama ve temizlik çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan bölgelerin ardından ekipler diğer ilçelerde çalışmalarına devam edecek. (Balıkesir Büyükşehir Belediyesi)