Honaz Belediyesinin ilçe merkezi ve çevre mahallelerinde vatandaşların hizmetine sunduğu banklar çok sevildi.

Honaz Belediyesinin ilçe merkezi ve çevre mahallelerinde vatandaşların hizmetine sunduğu banklar çok sevildi.

Honaz Belediyesi, ilçede bulunan cami, hastane gibi kurumlar ile cadde, sokak ve parklara oturma bankları uygulaması yapıyor. Belediyeden yapılan açıklamada, merkezde bulunan cami, hastane gibi kurumlar ile birçok cadde ve sokağa oturma bankları desteği verildiği belirtildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince oturma banklarının dağıtımına başlandığı belirtilen açıklamada, 'Belediyemiz tarafından satın alınan oturma banklarının dağıtımına başlandı. Bu kapsamda ilçede ki camiler, hastane ve sağlık ocakları ile birçok cadde, sokak ve parklara banklar bırakıldı. Toplamda şu ana kadar 150 oturma bankı desteği verildi.' denildi.

Cami, hastane gibi çeşitli kurumlar ile cadde ve sokaklara yönelik bank desteklerinin devam edeceği belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; 'Vatandaşlarımızın cami ve hastane çıkışlarında veya park ve caddelerde istirahat ederken rahat etmelerini sağlamak amacıyla oturma bankları desteğinde bulunduk. Ekiplerimizde araçlarla götürülen banklar belirlenen yerlerde uygun alanlara monte ediliyor. Belediye Başkanlığımıza iletilen talepler, imkânlar ölçüsünde karşılanıyor.' diye konuştu.