Bu yıl 9’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın kazananları Ankara’da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden 3 öğrencide yarışmada ödül aldı.

Yarışmaya 127 üniversiteden 2 bin 72 öğrenci, hazırladıkları bin 390 eser ile başvurdu. 13 kategoride 48 üniversiteden 172 öğrencinin final için ter döktüğü yarışmada Bandırma Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri, bu yıl da büyük bir başarı göstererek ödüllerini aldılar.

Türkiye’nin alanındaki en prestijli iletişim öğrencileri yarışması olan TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden Ömercan Aktaş, internet sitesi kategorisinde “yenimedyablog.com” isimli projesiyle ikinci olurken, aynı bölüm öğrencilerinden Berkay Varol ve Cansu Yıldırım, Podcast kategorisinde “Sanatın Ucundan” adlı projeleriyle üçüncü olma başarısını gösterdi.

Öğrenciler ödüllerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ile alanında uzman isimlerin yer aldığı ödül töreninde aldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada ise, “Elde ettiği başarılarıyla Üniversitemize büyük gurur yaşatan öğrencilerimizi ve proje danışmanları Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Güven’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri yer aldı. (Haber Merkezi)