Balıkesir için soğuk hava dalgası geliyor.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar yakından takip edilirken Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret ederek soğuk hava dalgasının Türkiye'ye giriş yapacağını söyledi. Sıcaklıklar bu kez 1 değil 2 değil tam 7 derece birden düşecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler yakından takip ediliyor. Türkiye'de pazar günü yağış olmadığı belirtilirken yurdun Kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu bazı yerlerin ise az bulutlu ve açık olacağı belirtildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Önümüzdeki haftayı işaret ederek sıcaklıkların bir anda düşeceğini belirtti. Yağış uyarısında bulunan uzman isim montları kazakları hazırlayın diyerek açıklamalarına devam etti. 

Önümüzdeki hafta Çarşambadan itibaren batıda sonbahar havasının yaşanmaya başlayacağının altını çizen uzman isim sıcaklıkların bu haftaya göre 6 ila 7 derece arasında düşüş göstereceğini vurguladı. Yağışların geleceğini açıklayan Şen, montları kazakları çıkarın diyerek soğuk havayı işaret etti. (Haber Merkezi)