Vali İsmail Ustaoğlu ihtiyaçların ve sorunların çözülmesine hız kazandırmak amacıyla taleplerini doğrudan dile getirebilmeleri için ziyarete gelen vatandaşları ve mahalle muhtarlarını kabul etti, sorunlarını dinledi.

Ustaoğlu, “Kapım Her Zaman Açık”
 
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda düzenlenen ziyaretlerin ilkinde vatandaşlarla görüşen Vali Ustaoğlu, Balıkesir’deki görevinin hayırlı olmasını temenni eden vatandaşlara nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlar tarafından iletilen talepler için ilgili kurumlara gerekli  talimat verdi. İlin Valisi olarak vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. 
 
Ustaoğlu, “Muhtarlarımız; Devletin Gözü, Kulağıdır”
 
Programına mahalle muhtarlarını kabulle devam eden Ustaoğlu her salı düzenlenen ‘Muhtar Buluşmaları’ uygulaması kapsamında talepleri dinledi. 
 
Mahallelerdeki ihtiyaçların ve sorunların ilk ağızdan iletilmesi için gerçekleştirilen bu buluşmaların önemine dikkat çeken Vali Ustaoğlu, “Muhtarlarımız kader birliği yaptığımız, birlikte çalıştığımız, devletin mahallelerimizdeki eli ayağıdır. Özellikle pandemi döneminde çok başarılı işleri birlikte yerine getirdik. Devlet, ihtiyacı olanlara sizlerin vesilesi ile ulaşıyor, bu noktadan bakıldığından çok kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Kapımız; sosyal sorumluluk gerektiren konuları bizlere iletmeniz için her zaman açık olacaktır.” dedi. (Balıkesir Valiliği)