Kula’dan dünyaya ihracat yapan Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Kula Belediyesi tarafından bu yıl 3.

Kula’dan dünyaya ihracat yapan Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Kula Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’a fotoğraf baskılı mermer hediye etti.
Kula Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk konserinde ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Yaklaşık 2 saat boyunca seslendirdiği milliyetçi şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı Yıldızdoğan, konser boyunca bir an olsun susmadı.
Konser arasında ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın sahnesine çıkan Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Kula’dan dünyaya ihracat yaptıkları firmanın ocağından çıkarılan ve özenle hazırlanan, sanatçı Yıldızdoğan’ın fotoğrafının basılı olduğu mermeri hediye etti.
Genel Müdür Yalçın’ın nazik hediyesini çok beğendiğini ve Türkiye’nin en büyük rezervine sahip olan Cemar Mermer’in adını sıkça duyduğunu dile getiren ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Genel Müdür Yalçın’a teşekkür etti.
Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçın ise, hediyesini kabul eden ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’a teşekkür ederek başarılar diledi.