Manisa’nın Sarigol ilçesi Dadağlı Mahallesi’nde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 kişi kişi gözaltına alındı.

Manisa’nın Sarigol ilçesi Dadağlı Mahallesi’nde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 kişi kişi gözaltına alındı. Operasyonda 2 bin 815 gram kubar esrar ve 40 bin TL ele geçirildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ile Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 29 Eylül 2023 tarihinde saat 18.00 sıralarında alınan duyum üzerine önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, H.K. (56) ve G.K. (56) isimli şahısların evinde yapılan aramada bol miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Toplamda 2 bin 815 gram kubar esrar, ayrıca 1 uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet hassas terazi bulundu. Ayrıca, aramalarda 40 bin TL ele geçirildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nın operasyonu sonucunda yakalanan şüpheliler H.K. ve G.K., Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların jandarmada ki sorgularına devam ediliyor. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Jandarmanın bu başarılı operasyonu, uyuşturucu ticaretine karşı verilen mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Uyuşturucu ile mücadele devam edeceğini belirtti.