Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri M. Mürşid Canbulat ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Meydan, Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bu anlamlı ziyaret sırasında, Kent Konseyi ve Büyükşehir Belediyesi, Odanın gerçekleştirdiği önemli sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri ve afetzedelere verdikleri destek konularında teşekkürlerini iletti.

Kent Konseyi Genel Sekreteri M. Mürşid Canbulat ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Meydan, ziyaret sırasında Odanın toplumun çeşitli kesimlerine yönelik yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemine vurgu yaptı. Odanın gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projelerinin toplumun dayanışma duygusunu güçlendirdiğine inandıklarını dile getirdiler. Bu ziyaret, Balıkesir'deki kurumlar arası işbirliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Kent Konseyi ve Büyükşehir Belediyesi, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın çalışmalarını desteklediklerini ifade ettiler. (Haber Merkezi)