10. ERPA Eğitim Araştırmaları Kongresi BAÜN ev Sahipliğinde Balıkesir’de gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Cunda-Ayvalık’ta gerçekleştirilen kongrede 10 farklı eğitim alanında yurt içi ve yurt dışından olmak üzere 116 sözlü sunum katılımcısı ile birlikte toplamda 212 sözlü, poster ve çevrim içi sunum gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay da kongre programına katılarak, “Dijital Çağda Eğitimin Geleceği” başlıklı ana oturum konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Adnan Altun’a kongreye katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve ERPA 2023 Eğitim Araştırmaları Kongresi Başkanı Prof. Dr. Fikret Soyer de programa katılımları ve destekleri dolayısıyla Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’a teşekkür belgesi ve plaket takdim etti. Düzenlenen kongrenin alanda prestijli etkinlikler arasında yer aldığını vurgulayan Prof. Dr. Fikret Soyer, kongrenin düzenlenmesinde önemli katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya da teşekkür etti. (Ebru Erdem)