Taner Korkmaz’ın Altıeylül Belediye Başkanlığına talip olduğunu sağır sultan bile duydu.

Fakat Taner Korkmaz hala stratejik hareketler, buğulu konuşmalar ve kapalı kapılar ardında dedikodu yapma peşinde. Yücel Yılmaz ve Yasin Sağay’ın sağ kolu Taner Korkmaz’a bir tavsiyemiz var! Çık güzel kardeşim.. Çık açıkla artık “Ben Altıeylül Belediyesini istiyorum” diye... Biraz daha sessiz kalırsan Hasan Avcı’dan korktuğunu düşüneceğiz... Korkma!

Hepimiz biliyoruz! Hasan Avcı ve ekibi senin için çıtır çerez... Sen bizi dinle! Çık Adayım ben de! Sonra ne mi olacak? YASLAN ARKANA ve izle...

Balıkesir Büyükşehir Basın Daire Başkanı Taner Korkmaz’ın Altıeylül Belediye Başkanlığı hayallerini sanıyoruz ki duymayan kalmadı. Fakat Taner Korkmaz yerel seçimlere çok az bir süre kalmasına rağmen hala açık açık bu istediğini dile getirmiyor. Yaklaşık 4-5 yıldır Altıeylül Belediye Başkanlığı için uğraş veren ve kulis yapan Taner Korkmaz için artık ortaya çıkma ve kendini gösterme zamanı geldi.

Başkan Yücel Yılmaz ve Yasin Sağay’ın en güvendiği isimlerden biri olan, hatta sağ kolu denilen Taner Korkmaz’ın adaylık ile ilgili önündeki tek engel yine kendisi. Eğer biraz daha sessiz kalır ve adaylık için bir girişim yapmazsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deyimiyle “ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇECEK”... Bu yüzden Taner Korkmaz’ın artık KORKMADAN sahalara inme vakti geldi.. Hatta geçiyor... (Necdet Pekmezci)