Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Bulanık ilçesinde açılan Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundu.
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper ile birlikte Bulanık Meslek Yüksekokulu’nu yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Bulanık MYO Müdürü Doç. Dr. İrşad Sami Yuca, mevcut durum ile ilgili Rektör Prof. Dr. M. Alican’a bir brifing verdi. Doç. Dr. Yuca, eğitim-öğretim için meslek yüksekokulunun bütün hazırlıklarını tamamlayarak süreci eksiksiz tamamlama gayreti içerisinde olduğunu ve bunun için de bütün önlemlerin alındığını ifade etti.
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, 'Yeni eğitim ve öğretim yılı ilçemize hayırlı olsun. Bulanık’ta eğitim ve öğretim seviyesi yükseldikçe, gençlerimizin okuma yazma oranı arttıkça inanıyorum ki insanların refah durumda artacak. Bulanıklı hemşerilerimizden beklentimiz şudur. Buradaki öğrenci kardeşlerimize sahip çıksınlar. Yurt konusunda da gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bulanık halkı MYO’suna sahip çıkmalıdır' dedi.
Aldığı brifing üzerine memnuniyetini dile getirerek MYO’nun planlamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektör Alican, meslek yüksekokulunun yeni idari kadrosunu tekrardan tebrik ederek kurumdan ayrıldı.