Kastamonu Üniversitesinin tarafından 'Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması' projesi çerçevesinde akademisyenlere eğitim verildi.

Kastamonu Üniversitesinin tarafından 'Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması' projesi çerçevesinde akademisyenlere eğitim verildi.
Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan 'Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması' projesi eğitimi tamamlandı. Yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Emre Birinci’nin üstlendiği, TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen 'Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması' eğitimi, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi’nde düzenlendi. Eğitimde 20 katılımcıya 4 gün boyunca 12 eğitmen tarafından bildiri ve makale yazımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.
Etkinlik çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Sami Çetin, Prof. Dr. Nilgül Çetin, Düzce Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Büyüsarı, Doç. Dr. Çağlar Akçay, Karabük Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yörür, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Seki, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hasan Evrim Arıcı, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Prof. Dr. Şeref Kurt, Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve Dr. Emre Aktürk eğitmen olarak yer aldı.
Eğitimin son günü Kastamonu Üniversitesi akademik personeline Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda akademik bildiri ve makale yazma eğitimi verildi. Eğitim sonunda eğitmenlere teşekkür belgesi verildi.