Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Sıcak asfalt çalışmalarımızla birlikte taş parke yol, sathi kaplama, beton yol ve yol açma çalışmalarımızı büyük bir özenle gerçekleştiriyoruz.

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Sıcak asfalt çalışmalarımızla birlikte taş parke yol, sathi kaplama, beton yol ve yol açma çalışmalarımızı büyük bir özenle gerçekleştiriyoruz. Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz atakla konforlu ve güvenli yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz' dedi.
Canik’e daha fazla eser ve hizmet kazandırmak için çalışmalar yapan Canik Belediye Meclisi, Ekim Ayı Açılış Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıdan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Başkan İbrahim Sandıkçı, 'Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz atakla konforlu ve güvenli yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz' diye konuştu.

'Canikimizi her alanda daha da ileriye taşıyacağız'
Canik Belediye Meclisi Ekim Ayı Açılış Toplantısı konuşan Başkan İbrahim Sandıkçı, 'İlçemizin dört bir köşesinde program dâhilinde yol çalışmalarımız sürüyor. Tüm ekiplerimizle birlikte ilçemizin ulaşım ağını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımızla birlikte taş parke yol, sathi kaplama, beton yol ve yol açma çalışmalarımızı büyük bir özenle gerçekleştiriyoruz. Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz atakla konforlu ve güvenli yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Gayret ve azimle çalışmalarımızı sürdürecek, Canikimizi her alanda daha da ileriye taşıyacağız' şeklinde konuştu.