Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Süper Lig’in her rakibi zor.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Süper Lig’in her rakibi zor. Biz de buna göre en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Elimizdeki kadrodan en iyi verimi almamız gerekiyor. Biraz sabır bize zaman kazandıracaktır diye düşünüyorum. Doğru transferlerle güçlü bir Samsunspor ortaya çıkacak' dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, pazar günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. İlk 15 dakikası basın açık olarak gerçekleşen antrenmanda futbolcular Kayserispor mücadelesine hazırlandılar.

'Süper Lig’in her rakibi zor'
Antrenman öncesi açıklama yapan Hüseyin Eroğlu, 'İkinci hafta geride kaldı. Deplasmandaki 1 puanımız var ve Fenerbahçe ile oynayıp kaybettik. Şimdi lig başladı ve devam ediyoruz Kayseri deplasmanındayız. Her hafta hem oyucularımızı hem de oyunumuzu geliştirmek zorundayız. Kayseri maçına da hazırlandık. Kayserispor’da da sıkıntılar olmasına rağmen en azından belli bir oyuncu grubuyla oynayan bir takım. Süper Lig’in her rakibi zor. Biz de buna göre en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Her maç olduğu gibi bu maçta da hedefimiz tabii ki kazanmaktır. Tabii kazanmıyorsan 1 puan da çok değerli. Hazırlıklarımız bu yönde. Biz iç veya dış saha fark etmeksizin her maça aynı düşüncede hazırlanıyoruz. 2 maçı değerlendirdiğimizde Sivas maçında rakibe çok az pozisyon verip biz daha çok pozisyona girdik. Kazanmaya yakın taraftık. Fenerbahçe bu ligin güçlü kadrosu ve bu maçta da girdiğimiz pozisyonlar vardı ancak değerlendiremedik. Tabii ki değerlendirseydik farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Bunun bilincindeyiz. Transferle ilgili başkanımız, yönetim kurulumuz gerçekten çok önemli bir çaba harcıyor. Bütün taraftar transfer istiyor, ben transfer istiyorum ve aslında başkanımızda transfer istiyor. Ancak bazı şeyler kolay olmuyor. Süreç o kadar istediğimiz gibi hızlı ilerlemiyor. Yüksel başkanımızın Samsunspor’un başarısı için gerçekten gecesini gündüzüne kattığını biliyorum' diye konuştu.

'Doğru transferlerle güçlü bir Samsunspor ortaya çıkacak'
Hedeflerinin doğru transferle güçlü bir Samsunspor’un ortaya çıkması olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, 'Transferle ilgili isteklerimizi başkanda biliyor. Biz Süper Lig’e çıkıp güçlü bir kadro kurup maddi anlamda boyutları, oyuncuların gelecekken son anda eş veya olmamasından dolayı olaylar yaşıyoruz. Ama yakın zamanda transferle alakalı çalışmalarımız olacak ve devam ediyor. Bir taraftan da ben elimizdeki kadroyu en iyi şekilde hazırlamam gerekiyor. Elimizdeki kadrodan en iyi verimi almamız gerekiyor. Benim en büyük prensiplerimden biri çok çalışmaktır. Buraya geldiğimden beri gerçekten ekibimizle birlikte sürekli yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Evet transfer önemli bir detay ama diğer önemli olan hassas konuda takımın en iyi şekilde hazırlanmasıdır. Biraz sabır bize zaman kazandıracaktır diye düşünüyorum. Doğru transferlerle güçlü bir Samsunspor ortaya çıkacak. Hedefimiz bu yöndedir' şeklinde konuştu.