Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törenle Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Ekici, görevini Dr.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törenle Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Ekici, görevini Dr. Emre Çalışkan’a devretti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü fuaye alanında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Devir Teslim Töreni düzenlendi. Programa İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, okul müdürleri ve müdürlük çalışanları katıldı.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Süleyman Ekici, tören öncesi yaptığı konuşmada iki buçuk yıllık çalışma sürecinde Denizli vatandaşa hizmet etme çabası içerisinde olduklarını söyledi. Ekici konuşmasında 'İki buçuk yıldır yürütmekte olduğum Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Denizli’mize hizmet etmenin çabası içerisinde olduk. Görev yaptığım sürede birlikte çalıştığımız değerli velilerimize, saygıdeğer hayırseverlerimize, kıymetli meslektaşlarıma, Denizlili hemşerilerimize ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve ilimize atanan Müdürümüz Emre Çalışkan Bey’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar dilerim.' dedi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ise yaptığı konuşmasında 'Ülkemizin ve dünyamızın gözbebeği olan Denizli’mizin değerli eğitimcileri ve sevgili öğrencilerimle eğitim yolculuğuma devam etmenin heyecan ve onurunu taşıyorum. Milli Eğitim camiamız; idari ve teknik personeliyle, hizmetlisiyle, öğretmeniyle, yöneticisiyle, müfettişiyle nitelikli bir kadroya sahip. Değerli bir kadro ile çalışmaktan büyük keyif alacağımızı biliyorum. Denizli’ye atanmış olmamın; geleceğimizin güvencesi öğrencilerimiz, velilerimiz, il ve ilçelerimizde görev yapan idarecisinden personeline tüm çalışma arkadaşlarımız, kıymetli paydaşlarımız, ailem ve şahsım için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını diliyor, saygılar sunuyorum. Ülkemiz ve ilimiz eğitimini daha da ilerilere taşımak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sayın Süleyman Ekici’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim ve yeni görevinde başarılar dilerim' dedi.